Transport i osiguranje - Bendeković
+4
superflaj
traxx
Rninaa
bruno01
8 posters
Page 1 of 1
Transport i osiguranje - Bendeković
Kako izgleda ispit iz ovoga??...Pretpostavljam da su dosta slajdovi koji se mogu nabaviti u žutoj...??
bruno01- Posts : 2
Re: Transport i osiguranje - Bendeković
mislim da ti nisu dovoljni slajdovi, profesorica na svakom ispitu diktira pitanja iz glave, traži odgovor esejskog tipa
ja sam više puta izlazila, a prošla sam tek nakon što sam učila kombinirano po obaveznoj literaturi i skriptama
ja sam više puta izlazila, a prošla sam tek nakon što sam učila kombinirano po obaveznoj literaturi i skriptama
Rninaa- Posts : 22
Koja je obavezna literatura? Jel knjiga Transport i osiguranje od Aržeka dovoljna za proć ispit?
traxx- Posts : 4
ja sam bila sad u 12 mj na ispitu i sva pitanja su bila iz knjige. a sad, asistentica je prije nego je podijelila ispite rekla da su ovaj put sva pitanja iz knjige, kaj to znači neznam jer sam predmet davno slusala i sad prvi put bila na ispitutraxx wrote:Koja je obavezna literatura? Jel knjiga Transport i osiguranje od Aržeka dovoljna za proć ispit?
superflaj- Posts : 83
Bendekovic. J., Arzek, Z. (2008), transport i osiguranje, Mikrorad, Zagreb, 2008. je literatura?
Sva poglavlja ulaze u ispit ili neka ne treba?
Hvala
Sva poglavlja ulaze u ispit ili neka ne treba?
Hvala
Anicka- Posts : 1
Ekipa pozdrav, da li ima netko tu tko je na predbolonji bio na smjeru trgovina na stručnom studiju i imao transportno i otpremničko poslovanje i da li znate da li se možda priznaje pod transport, špedicija i osiguranje ili su to samo moja pusta nadanja...
ChainedOne- Posts : 35
Ima tko kakvih iskustava s komisijom (4. put)?
girl1986- Posts : 11
Jel netko ima iskustva s profesoricom Bendeković kao mentorom za diplomski rad?
jocarule- Posts : 1
Page 1 of 1