Zamrzavanje godine

Go down

Zamrzavanje godine Empty Zamrzavanje godine

Post by adfs on Mon Jan 05, 2015 3:51 pm

molim vas detaljne informacije za zamrzavanje godine zbog bolesti sada kad je godina već upisana? što sve treba napraviti,u kojem razdoblju i koji je prvi korak?

adfs

Posts : 1
Reputation : 0
Join date : 2014-12-09

View user profile

Back to top Go down

Zamrzavanje godine Empty Re: Zamrzavanje godine

Post by lollabella on Mon Feb 16, 2015 12:53 am

adfs wrote:molim vas detaljne informacije za zamrzavanje godine zbog bolesti sada kad je godina već upisana? što sve treba napraviti,u kojem razdoblju i koji je prvi korak?

Ja sam upisivala isto zbog bolesti, ali kad su bili upisi u narednu akademsku, pa ne znam kako ide s upisivanjem baš SAD SAD.
Uglavnom, kopirala sam indeks, kompletnu liječničku dokumentaciju, pribavila potvrdu sveučilišne doktorice za 200kn i molbu, napisala i predala u urudžbeni. Kad dobiješ rješenje - ako ti odobre - kupuješ kovertu i s indeksom predaješ na info pult. Upišu ti i gleda ti se kao da ovu akademsku nisi ni upisala. Školarina - nula kuna. U indeks ti oni upišu mirovanje obaveza i lupe žig.
Kolokviji su ti druga stvar, ja sam imala potpise iz svih upisanih kolegija, pustili su me na kolokvije iz samo nekih, ne iz svih. Iz poslovnih nisu radili dramu, iz GH mi je Sliškovićka rekla da ne može, iz turizma je asistentici bilo bitno da nisam izlazila nijednom na ispit.
lollabella
lollabella

Posts : 13
Reputation : 0
Join date : 2014-06-11
Location : Tamo negdje, tamo daleko...

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum